CatEi

Benvinguts

Catalunya, vol i ha de ser un país plenament competitiu en la Societat del Coneixement. En aquest marc, necessitem desenvolupar, entre d’altres, un teixit empresarial excel·lent que gestioni d’acord amb els paradigmes d’aquesta societat tic, d’aquesta societat global, d’aquesta societat innovadora.

És en aquest context que neix CatEi com l’Associació Catalana d’Empreses Informàtiques, la patronal; primer perquè cal agrupar i defensar els interessos del nostre sector, de les nostres empreses, en definitiva ajudar-les a desenvolupar el seu negoci, per seguir fent de Catalunya un país competitiu.

I en segon lloc, per tenir un interlocutor únic amb el sector des de la perspectiva del Govern, que ens permeti treballar conjuntament …

Jordi Marin
President
CatEi

L’Associació Catalana d’Empreses d’Informàtica – CatEi, la nova patronal del sector informàtic

El Degà del Col·legi Oficial d´Enginyeria en Informàtica de Catalunya – COEIC, Antonio Rodríguez de la Torre i Josue Sallent, Director General de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació STSI-Generalitat de Catalunya i membre del Consell Assessor del COEIC, donen suport a aquesta nova institució empresarial que pretén aglutinar a totes les empreses del sector de la informàtica de Catalunya.

CatEi, Presidida per Jordi Marin, membre del Consell Assessor, ha celebrat la seva primera Junta seguida d’un dinar en l’Hotel Calderón de Barcelona a la qual han assistit nombrosos representants d’empreses del sector entre altres (Andreu Rodríguez, BeepDatalogic, Josep Mongay, Diode, Paul Reverter, Cometa, Alfonso Verges, Pista Cero, Albert Domingo, ITSCAT, Carles Flamerich, Digital Parks, Miquel Gómez, Interbel, Jordi Mas, NEXICA, Gabriel Rissola, d-o-t-EU, Ricard Jimenez, Plastia-ASCAMM, Jaume Catarineu, NOBA, Albaro Rocabayera, Enric López, INVERTER, Dídac Llorente, Lluis Sala, KRITER, Francesc Cayuela, LR GRUP).

La Junta ha aprovat nomenar a Josué Sallent Soci d’Honor de l’entitat.

Josué Sallent ens ha informat que ha acceptat aquest nomenament com a President d’Honor i s’ha referit a la necessitat d’agrupar a totes les entitats empresarials del sector per poder tenir un interlocutor que pugui representar al sector amb garanties.

També s’ha referit a la importància que el COEIC impulsi aquesta entitat i que els socis assumeixin el codi deontològic del Col·legi ja que això li dóna solvència i credibilitat. Antonio Rodríguez ha declarat “Que existeixi una entitat d’àmbit català, independent i fort és un símptoma de maduresa del sector.” El COEIC donarà suport a l’entitat i oferirà serveis com el Tribunal Arbitral o els models de contracte en les mateixes condicions que als col·legiats. Així mateix en el seu discurs ha donat les gràcies a Jordi Marin i a Alfonso Rubio per la labor efectuada en la creació de l’entitat.

Jordi Marin en el seu discurs de benvinguda es referia que “Catalunya, vol i ha de ser un país plenament competitiu en la Societat del Coneixement. En aquest marc, necessitem desenvolupar, entre d ‘altres, un teixit empresarial excel·lent que gestioni d’acord amb els paradigmes d’aquesta societat tic, d’aquesta societat global, d’aquesta societat innovadora.”

També s’ha referit als objectius de l’entitat: “cal agrupar i defensar els interessos del nostre sector, de les nostres empreses, en definitiva ajudar-els a desenvolupar el seu negoci, per seguir fent de Catalunya un país competitiu. I en segon lloc, per tenir un interlocutor únic amb el sector des de la perspectiva del Govern, que ens permeti treballar conjuntament …”

CatEi ha presentat en aquest acte el seu weblog – “Empresesinformatica”- http://empresesinformatica.wordpress.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: