COEIC

Benvolgut visitant,

Ens complau poder-te donar la benvinguda al blog del nostre Col·legi, on hi trobaràs la informació esencial, tot i que en aquests moments estem treballant per millorar-la de forma substancial i així incrementar la seva utilitat.

Des de la seva fundació, la voluntat de servei al nostre país, al conjunt de la nostra professió i als col·legiats i col·legiades, és la raó de ser d’aquesta institució i la nostra voluntat és la de procurar una millora constant.

Cordialment,

arodriguez1.png

Antoni Rodríguez de La Torre
Degà del COEIC

El Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya és una institució pública catalana i independent, creada per la Llei 3/2001 del Parlament de Catalunya. Aglutina els i les Enginyers/es en Informàtica, els representa, organitza, protegeix i millora, tot vetllant per un adequat exercici de la professió, amb garantia de qualitat i voluntat de servei a la Societat.

El Col·legi té la ferma voluntat de ser un referent dins del nostre sector a Catalunya, oferint sempre la solvència que li donen la seva independència i la professionalitat dels seus integrants.

El Col·legi està integrat a la federació de Col·legis Oficials d’Enginyeries de la Societat de la Informació de Catalunya, fCOESIC. Aquesta federació agrupa els col·legis oficials de Catalunya, o organitzacions en vies de ser-ho, dels Enginyers/es Tècnics de Telecomunicacions (COETTC), Enginyers/es Electrònics (ACEE) i Enginyers/es en Informàtica.

Visita la nostra web:

COEIC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: