Convenis i descomptes

Deutsche Bank

Deutsche Bank és un banc universal que, mitjançant totes les seves companyies, ofereix la més complerta i moderna gamma de productes i serveis bancaris a tot el món, a més de la banca tradicional, com captació d’estalvi, préstecs o recolzament de les inversions.

Accés a la oferta

Assessor personal per al Col·legi: Sta. Àngels Valls
Telèfon contacte: 639 772 319
e-mail: angels.valls@db.com

Més informació: http://www.db.com/spain

Banco Santander

S’ha signat un conveni amb el Banc Santander Central Hispano amb condicions avantatjoses per als membres de Col·legi (serveis, credits i hipoteques).

Telèfon contacte: 93 316 69 81
Persona de contacte: Mercedes Peláez
e-mail: mercedespelaez@grupo.bsch.es

Més informació: http://www.gruposantander.es

Banc Sabadell (tecnoCredit)

Fa uns anys, la nostra Entitat va signar un conveni de col·laboració amb Tecnocredit i Banc Sabadell, el quart grup bancari d’Espanya.

Aquest acord, plenament vigent, s’orienta cap al desenvolupament professional i personal dels nostres membres, ja que ens permet aconseguir millores notables en diferents productes i serveis financers.

Banc de Sabadell ofereix als col·legiats ofertes especials de credits, hipoteques, TecnoCrèdit i serveis molt interesants.

Condicions per a col.legiats

Més informació: http://www.tecnocredit.com

Mútua d’Enginyers

La Mútua d’Enginyers ofereix als col.legiats del COEIC preus especials i descomptes en assegurances generals, assegurances mèdiques, de responsabilitat civil, etc.

Persona de contacte: Raul Soler – Telèfon 972 22 87 89

Més informació: http://www.mutua-enginyers.com

Institut Comtal d’Oftalmologia

El COEIC, ha signat un conveni de col·laboració amb el Institut Comtal d’Oftalmologia (ICO) per tal que els col·legiats/des pugueu gaudir d’avantatges en cirugia refractiva.

Telèfon contacte: 93 415 56 37
Persona de Contacte: Sta. Eva López

Més informació: http://www.icoftalmologia.es

Òptica Milent

Òptica Milent és una cadena amb set òptiques a la província de Girona: Caldes de Malavella, Cassà de la Selva, Llagostera, Anglès, Vidreres, Sant Feliu de Guíxols i Santa Coloma de Farners.

El COEIC ha establert un conveni amb el qual els col.legiats del COEIC poden obtenir un 15% de descompte, a més d’un estudi de la salut visual GRATUÏT a l’any.

Cal presentar el carnet del Col·legi.

Més informació: http://www.opticamilent.com

Higia Psicoc

Higia Psicoc és una consultora en Psicosociologia en entorns laborals. Intervé en casos de mobbing, assetjament laboral, assetjament sexual, discriminació i qualsevol altra situació laboral en la qual es danyi la integritat psicològica o moral de les persones.

Els seus serveis inclouen la psicoterapia individual, l’avaluació d’entorns laborals, la formació “in company” i, en casos de denúncia, l’avaluació pericial per a aportar proves a la causa, ja sigui des d’un demandant individual (com prova d’acusació) o des de l’organització o persona demandada (com prova de defensa).

Higia Psisoc farà descomptes d’un 10% en els serveis als col.legiats del COEIC, familiars de col.legiats i membres del col.legi de COEIC.

Persona de contacte:Sergio Climent; email: sergio.climent@higia.org

Més informació: http://www.higia.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: