Gent VIP

Josep M. Vilà, Director General d’Indra, Vicepresident d’AETIC i President del 22@network ha estat nomenat el primer Col·legiat Honorífic del COEIC per la seva dilatada i rellevant carrera professional en el sector de la informàtica. El nomenament va tenir lloc durant el plenari del Consell Assessor del COEIC celebrat a INDRA el 8 de Maig.

Antoni Rodríguez de La Torre, Degà del COEIC ha manifestat: Aquesta distinció – que s’atorga a petició del Degà i amb l’aprovació de la Junta i de l’Assemblea del COEIC – és molt important per a l’entitat i posa en relleu les aportacions de professionals compromesos amb el sector informàtic a Catalunya.

Josep M. Vilà, col·legiat del COEIC, en el seu discurs d’acceptació ens va indicar: És un gran honor rebre aquesta distinció que m’ajuda a treballar per a la indústria informàtica juntament amb una entitat que en els seus pocs anys d’existència està demostrant una gran vitalitat. A més a més és la primera distinció d’aquest tipus que s’atorga – i es fa en la seu d’Indra de Barcelona – la qual cosa la fa molt especial per a mi.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: